Wat is goedkoper, scheren met de betere scheermessen of electrisch?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is verschillend van huid tot huid. Als jij allergisch bent voor zeep kun je beter elektrisch scheren. Is je huid erg ruw kun je beter ook elektrisch scheren. Dit omdat je met een elektrisch scheer apperaat minder snel je huid kan open snijden maar heb je een gladde huid zou ik aanraden voor een scheermesje te gaan omdat deze over het geheel wel gladder scheert en het houd stoppels langer weg. Maar nog maals dat ligt eraan wat voor huid je hebt. Tip: misschien kun je bij de drogisterij of winkel vragen wat beter is voor jou.

Wanneer je met scheermessen scheert, moeten vaak nieuwe mesjes aangeschaft worden. Ook scheerschuim is belangrijk. Bij elektrisch scheren betaal je wel een hogere prijs, maar dan hoef je ook geen mesjes meer bij te kopen. Op lange termijn zal elektrisch scheren dus goedkoper zijn.

Scheermesjes voor nat scheren kun je eenvoudig slijpen door ze in tegengestelde richting over de behaarde huid van de arm te duwen een keer of 10 en ze zijn weer scherp Ik heb een setje merkmesjes die ik al 2 jaar!! Gebruik

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=5ADaRIqy0Dc&sns=em

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100