Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

zit er een minimum leeftijd op tanden bleken?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
1.5K
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
+ voor de vraag, ik heb weer wat bij geleerd ;-) Liefs en fijne dag nog!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Nee, officieel niet, er zijn wel praktijken die het niet onder een bepaalde leeftijd doen, Britt tandenbleekpraktijk doet het bijvoorbeeld niet onder de 12 jaar.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
+ ;-)
Bij Brite Smile hanteren ze een minimum leeftijd van 17 jaar, alhoewel hen van overheidswege geen minimumleeftijd is opgelegd.
Zie bijgevoegde link.

Blijkbaar is het algemeen gezien zelfs minder 'schadelijk' voor jongeren dan voor ouderen omdat de jongeren doorgaans nog over een krachtiger immuunsysteem beschikken waardoor eventuele schadelijke stoffen sneller geneutraliseerd worden en/of sneller uit het lichaam verwijderd worden.

Ik schrijf wel degelijk 'algemeen gezien' en 'doorgaans' omdat er altijd uitzonderingen of afwijkingen zijn op eender welke regel.

Anyway, Have Fun and Smile Any Way ;-)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Cryofiel
10 jaar geleden
Je antwoord is op zich prima, op één punt na: het is niet het immuunsysteem dat schadelijke stoffen neutraliseert en uit het lichaam verwijdert. Daar komt bij dat de schade die door tandenbleken wordt veroorzaakt niet komt door schadelijke stoffen, dus er hoeft ook helemaal niets te worden geneutraliseerd of verwijderd.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding