is er iets in de handel voor lekker luchtje rondom je geslachtsdeel?

ik knip of scheer niet de haren rondom want die zitten er niet voor niets, toch? Een gewone odorex...weet niet of dat wel goed is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

lactacyd heeft een vaginale deodorant voor dames, maar voor de heren is er ook een deodorant voor het geslachtsdeel en de omgeving van het geslachtsdeel. Freshim. Freshim is onder andere te koop bij De Tuinen. Je kunt het daar ook online bestellen.

Ik heb nog nooit gehoord van iets speciaals op dat gebied. Maar als je je goed wast met een lekker ruikende zeep dan lijkt me dat al een lekker luchtje te geven. Eventueel zou je een paar druppeltjes van een douchecreme of lotion die je partner lekker vindt ruiken in de haren rondom je geslachtsdeel kunnen masseren. Juist omdat je de haren laat zitten blijft die geur dan langer bewaard. De odorex zou ik zeker niet gebruiken.

Deze methode uit grootmoeders tijd werkt nog altijd: neem een bad met een scheutje ciderazijn. Dat helpt tegen de kwalijke geurtjes.

Je kan bij de drogist kijken in de intiem producten voor de vrouw.Daar vind je allerlei verfrissing's producten van bijv. de merken Lactacyd en Chilly. Echt producten met een geurtje zoals deodorant of parfum vind je niet omdat dit te agressief is voor dat gebied. Het kan de zuurgraad aantasten met allerlei klachten als gevolg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100