waarom betaalt een vrouw zoveel meer dan een man bij de kapper ?

Toegevoegd na 36 minuten:
toch extra uitleg: het gaat er natuurlijk om wanneer een vrouw met dezelfde haar vraag/wens bij een kapper binnenkomt als een man met dezelfde haarlengte. bijvoorbeeld wassen en knippen.

Toegevoegd na 1 dag:
hartelijk dank voor alle antwoorden en reacties!
voor het bewijs dat mijn vraagstelling juist is: zie het antwoord van @zazoe. het programma "volt" heeft het bewijs geleverd!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Toevallig vandaag is uw vraag ook gesteld in het programma Volt waarom het zoveel verschil maakt in prijs. Bij sommige kappers is het uit puur geldgewin. Zie bijgevoegde link .

Bronnen:
http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/medi...

Omdat ze het er voor over hebben en er meer werk is aan het kapsel dat door vrouwen wordt geprefereerd. Zijn er mannen die het geld er voor over hebben en een voorkeur voor een bewerkelijk kapsel dan zullen die ook in de buidel tasten (metroman).

Dat klopt niet. Een vrouw betaalt niet zo veel meer bij een kapper. De eerste de beste site die ik zoek geeft prijzen die ongeveer overeenkomen, voor mannen en vrouwen. http://www.hairangels.nl/prijzen.php Er zijn heel veel verschillende kapsalons, met heel veel verschillende prijslijsten, maar je kunt "in het algemeen" niet zeggen dat vrouwen zoveel meer moeten betalen dan mannen, voor dezelfde behandeling. Toegevoegd na 2 minuten: Jij zegt: toch soms 50% meer betalen! Ook deze geeft voor vrouwen een ietsje hoger bedrag, 50 cent of een euro, maar zeker niet die 50%. http://www.kapsalonpromise.nl/kapsalon-promise-drachten/prijzen.php

Het haar van een vrouw is meestal langer dan dat van een man, dus de kapper heeft meer werk aan het lange haar. Bij vrouwen met kort haar zetten ze de kosten meestal bij de mannen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100