Hoe snel werkt snelbruiner?

Ik heb snelbruiner gekocht voor onder de zonnebank. Ik heb thuis zelf een zonnehemel. Hoe snel werkt de snelbruiner? Hoe vaak moet je onder de zonnebank met zelfbruiner voordat je echt bruin bent?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat dat aan je huid ligt, als je een bleke huid heb word je iets minder snel bruin maar ik denk dat als het langzaam opbouwt en je insmeert met de zelfbruiner je na 2 a 3 keer wel een verschil ziet.

Met of zonder zelfbruiner, nooit te vaak, en te lang achter elkaar. Dus doe altijd bijvoorbeeld een kuurtje van 10x. Met een frequentie van 2 a 3x per week. Daarna kan je beter weer een week of wat niet onder dat ding. De zelfbruiner versnelt het proces, waarschijnlijk zie je dat al na 1x. Niet dat je dan al meteen superbruin bent, maar de verkleuring gaat wel sneller. Ik gebruik zelfbruiner zonder de zonnebank. Binnen een aantal dagen heb ik een lekker kleurtje. Als ik onder de zonnebank ga, smeer ik het er ook op. Het gaat simpelweg wat sneller, dus als je een kuurtje doet zul je wel aardig bruin worden. Zon veilig en hou het gezond, niet te lang per keer, en niet te lang doorgaan. Succes, en ik wens je een lekker kleurtje!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100