Mag je met een pasgezette tattoo sporten?

Gisteren heb ik een tattoo laten zetten en ik ga om de 2 dagen joggen. Vandaag moet ik dus gaan maar ik vraag me af of dit wel mag? (Misschien problemen met als je dan gaat zweten of zo)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben zelf een sporter ( zumba) in augustus heb ik mijn tattoo laten zetten op lijn zij.. Een plaats waar zweet dus heel makkelijk komt.. Maar eerlijk ik heb geen last gehad dat men kleuren niet goed waren ofzo.. Zolang je ze maar goed insmeert kan dat geen kwaad. Desnoods dek je ze nog even af. Maar als je meer zekerheid wil, zou ik eens bellen of langsgaan bij degene die jou tattoo heeft gezet. Hopelijk heb je hier iets aan. x

je kan niet sporten met een tattoo. want zoals je al zegt met zweet. een tattoo is voor altijd dus pas wel op. ik had maar 1 keer sport overgeslagen. want bij joggen zweet je wel. en dat is niet goed bij een nieuwe tattoo. voor de zekerheid toch maar niet sporten als ik jou was. Als je tattoo verpest word is het ook zonde.

Goed in de bepanthen zetten...en afdekken..

Waarom vraag je dit niet aan degene die de tattoo heeft gezet? Die weet volgens mij het juiste antwoord op je vraag. Toegevoegd na 1 uur: Oké, dat wist ik niet. Misschien heb je iets aan de link hieronder. Succes ermee.

Bronnen:
http://www.tattoorene-eindhoven.nl/informa...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100