Wat kan ik verwachten als ik permanente slag in mijn haar laat zetten?

heeft iemand daar ervaring mee, wat verstaan de meeste kappers onder slag?
ik krijg namelijk niet echt een duidelijk beeld.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met een slag wordt bedoeld dat je haar dan golvend wordt. Geen krullen, maar een mooie slag erin. Maar hoe het uitpakt bij jouw haar is niet te voorspellen. Mijn moeder had een permanent geprobeerd, en dat was er na drie weken al uit. Als ik een permanent neem heb ik zeker twee maanden krullen en pas na een half jaar is het helemaal uitgewerkt.

Enorm veel haaruitval, ik zeg doe het alsjeblieft niet! Het is het niet waard! Ik heb dat ooit gedaan en me haar viel met bossen tegelijk uit!

Bij mijn weten wordt je haar door zo'n permanent niet volledig gekruld, maar krijgt het slechts 1 slag. Hierdoor is je haar niet meer volledig steil. Ik heb het een keer laten doen door de kapper en ik was heel erg tevreden met het resultaat. Voor mij is het wel al lang geleden (ca. 15 jaar). Misschien wordt het nu anders gedaan, maar bij mij was het een heel karwei. Iedere pluk haar die ingedraaid werd, moest eerst ingepakt worden in folie (gewone huishoud/vers-houdfolie). Alleen de eerste 1½ cm vanaf de haarwortel bleef onverpakt. Daardoor kwam de permanentvloeistof alleen op dat stukje en dat was precies genoeg om het effect van 'slag in je haar' te krijgen. Overigens was mijn haar destijds nog niet zo heel lang, en bovendien opgeknipt in lagen - het langste haar hing bij mij net over mijn schouders. Bij echt lang haar op 1 lengte zal het resultaat minder zijn. Mijn kapper legde uit dat lang haar te zwaar is om met 1 draai die slag te krijgen. Ik betaalde ongeveer hetzelfde als voor een volledig permanent. Een bijkomend voordeel: doordat er echt maar 1 slag in mijn haar zat, duurde het veel langer voordat de uitgroei zichtbaar werd. Ik hoop dat mijn uitleg een beetje duidelijk is :) Succes! Toegevoegd na 1 minuut: P.S. Ik weet niet of je dit al wist, maar zorg dat je geen afspraak maakt terwijl je ongesteld bent! Dan kan het volledig mislukken :(

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100