Kan ik ( bruin haar) tijdelijke haarverf gebruiken?

Ik wil een paar plukken blauw of rood ofzo. Een gekke kleur maar niet voor altijd en ik wil het niet blonderen. Blijft het er dan op zitten of zal je er niks van zien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan, maar de kans dat je er echt iets van ziet is minimaal. De kleur eronder schijnt er nu eenmaal door. Dus als je ECHT rode en blauwe strengen wilt, zul je je haar eerst (gedeeltelijk) moeten blonderen, en DAT is niet tijdelijk. En ook geen werkje om zelf even te doen ; dat zou je voor een mooi resultaat echt aan de kapper moeten overlaten ; strengen bleken en dan verven. Alleen met bijvoorbeeld verf uit die spuitbussen voor carnaval kun je je eigen haarkeur redelijk bedekken, maar echt heel mooi is dat resultaat niet. Wellicht fraaier (en makkelijker) zijn gekleurde extensions die je in je haar kunt (laten) zetten. Waarbij wederom die van de kapper veruit het fraaist zijn. (Niet om reclame te maken voor de kapper ofzo hoor ; ik kom er NOOIT, maar ik zie wel heel duidelijk het verschil tussen doe-het-zelf en vakwerk. )

Je kunt ook nog je haar kleuren met krijt, ook daarvoor hoef je je haar niet te ontkleuren, je kunt er veel over vinden op het internet, leuk om mee te experimenteren. www.haartrends.net/haarmode/2012/05/je-haar-kleuren-met-krijt.html 1

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100