Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Gaat de celdeling van de gezichtshuid sneller dan de rest van het lichaam?

Als iemand last heeft van gezichtsschilfers na het douchen maar nergens anders op het lichaam is dat normaal? Waardoor komt dat? Is dat schadelijk?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
798

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Niet schadelijk ! Daarom is er dag crème of gewoon nivea , . Of de cel deling in het gezicht echt sneller gaat. !? Ja lijkt me wel !? Waarom , ik dat denk . Indien je door de zon gebruind bent verliest je gezicht vaak het snelst z'n kleur , zeker bij vrouwen met een zacht huidje :) misschien door de fijnere huid structuur in het gezicht . Vaak is de huid vh gezicht zachter dan bijv je armen . (uit zondering het blote billen Gezicht ) :) Maar na het douchen body lotion , of wat dag crème of helpt prima , en ja het helpt je tint net wat langer vast te houden . Dat van de huid is eigen subjectieve waarneming :) en dat van de kleur vast houden uit de dames bladen .
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding