Hoe lijk je ouder zonder dat je er nep uitziet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zal kunnen door een ander kapsel, andere make-up en andere kleding, succes !

2 nachten niet slapen, je niet wassen en met een rollator over straat gaan. Of meer praktisch: kleren van wat oudere mensen dragen (rok over de knieën, tuttig bloesje en jakje), haar in een knot, brilletje op en vooral om de haverklap roepen: "Tja die jeugd van tegenwoordig!"

Je kunt aan je kapper advies over je kapsel vragen, aan een schoonheidsspecialiste of visagiste advies over je make-up, aan je moeder advies over je kleding, maar het belangrijkste wat je dan moet doen, is je volwassener gedragen.

ander kapsel, andere kleding, (kleuren) maar ook gedrag maken dat iemand ouder of jonger kan lijken. het is dus een totaal pakketje en afhankelijk van hoe je er nu uitziet/gedraagt (dus daarmee eigenlijk enkel in het algemeen te beantwoorden)

Als je het alleen met make-up wil doen zie je er met een lijntje eyeliner en als je je wenkbrauwen iets donkerder maakt er al wat ouder uit. Ik weet niet hoe oud je bent maar hakken doen ook wonderen.

Ga roken, veel alcohol drinken, en elke dag in de zon liggen. Op je 40-ste lijk je dan wel 60.

Door naast mensen te gaan lopen die er jonger dan jou uitzien...... En ik denk dat moderne kleding met iets meer bloot en make ip dragen ook ouder maakt. Maar wat je ook doet, vergeet niet dat als je er ouder uitziet dan je bent, je ook andere verwachtingen oproept bij de mensen..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100