Borsthaar trimmen, kan dat?

Ik heb niet extreem veel borsthaar, maar heb wel meer haar op mijn borst en buik dan de gemiddelde man denk ik. Ik heb zwart haar en helemaal glad scheren gaat jeuken en je ziet die stoppeltjes snel weer terug omdat het zwart is. Bovendien is een beetje borsthaar niet erg wat mijn betreft, maar ik zou het graag een beetje frisser eruit willen laten zien. Kan je borsthaar nou ook een beetje trimmen? Dat je het gewoon wat korter scheert zodat het er wel is maar minder aanwezig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tuurlijk! waarom niet? Haar is haar, en dat kan je altijd trimmen!

ik zou het lekker laten zitten, mooi mannelijk.. maar als je het echt wat minder wilt, kan je het wat uitdunnen met een scheermesje, maar niet op de huid.

makkelijk is het met een tondeuse, je kunt er dan een opzetkam opzetten die de lengte van je haren bepaald.

Mijn mening: niet helemaal glad scheren, je bent een man! ;) En een beetje haar is zeker niet erg, en sowieso beter dan een schuurplek toch? Om je vraag te beantwoorden: kort houden kan zeker met eerdergenoemde tondeuse met een set opzetstukken erbij. Iets waar je meerdere kanten mee op kunt zijn body cruzers, google maar eens, dat is zeg maar scheren - trimmen - groomen in één apparaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100