In welke winkel vind ik doorschijnende UV nagellak?

Ik ben bij de Kruidvat, Trekpleister en Etos geweest, maar daar hebben ze 'm niet. Wie weet waar ze deze nagellak wel verkopen?

In de winkel niet online.

Weet jij het antwoord?

/2500

als je al bij de grootste 3 bent geweest heb je niet veel meer kans. Misschien de Bijenkorf of V&D of Xenos of Douglas. Maar anders zou ik hem toch echt hier bestellen ;) http://www.glowspecialist.nl/contents/nl/p366_UV_-_Nagellak_-_onzichtbaar_bij_daglicht.html lekker easy thuis bezorgd

Je bedoelt nagellak die oplicht in blacklight? Die verkopen ze waarschijnlijk wel in een winkel met feest- en carnavalsartikelen. Even kijken dus waar zoiets bij jou in de buurt zit.

Als je nagellak bedoelt die blauwachtig oplicht in blacklight: calcium white nagellak. De goedkoopste is van kruidvat huismerk. Is sowieso ook mooi in daglicht. Maakt je nagelbed mooi roze en je randje helderwit

ik weet niet of er naar vraagt bij het winkelpersoneel en zo ja, waar je dan precies naar vraagt? ook ik ga er vanuit dat je idd blacklight nagellak bedoeld, het merk Miss Sporty heeft deze in de collectie. volgens mij wordt dit merk niet in heel veel winkels meer verkocht. hier bij de Etos nog wel, zelf gebruik ik ook n aantal producten van Miss Sporty. fijne producten en hele fijne prijsjes ;-) misschien n idee om even uit te zoeken waar ze in jouw omgeving dit merk (nog) verkopen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100