Word ik ook bruin als ik in het zwembad lig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het een buitenzwembad is wel. UV-straling gaat ook door water heen. Toegevoegd na 46 minuten: Je verbrandt inderdaad ook sneller. Als je in de zon zit, voel je de zon echt branden en dan weet je dat het tijd is om te smeren, of om een t-shirtje aan te trekken en/of de schaduw op te zoeken. In het water is het lekker koel. Daar voel je de pijn pas 's avonds :-) (en los van pijn, natuurlijk de risico's van huidkanker, maar die zijn je vast bekend)

Natuurlijk, het zelfs gevaarlijker om te verbranden van de zon omdat uw lichaam gekoeld wordt door de zon.

nou en of, het is niet voor niets dat verstandige snorkelaars een t-shirt dragen. door het water verbrand je zelfs sneller.

Tuurlijk ! Je hebt zelfs de kans om te verbranden. Daarom is het goed als je het zwembad uit komt en even in de zon gaat liggen. Je droogt snel op en wordt ook lekker bruin !

Het water werkt als een soort vergrootglas op je huid, als je ten minste in een buitenbad zit en niet te diep zit ;) dus ja, je kan zeker bruin worden wat dus sneller gaat. Ook als je net uit het water komt, werken de druppels op je huid als vergrootglas en zul je dus sneller bruin worden, maar dus ook sneller verbranden ;)

Ik ben het met de vorige antwoorden eens! Let dus goed op dat je je insmeert met een waterproof creme. Je hebt namelijk minder snel door dat je verbrand..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100