Hoe komt het dat ik steeds rode vlekken uit het niets krijgt? Dan gaat het super erg jeuke en dan na een tijdje gaat het weer weg? Wat is dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kan komen door allergie, maar klinkt in dit geval meer als een spanningsreactie... gebeurd het als je schrikt? of als je je schaamt? of als je boos word? het kan zijn dat je daar jeukende rode vlekken van krijgt..

Dat moet een allergie zijn.Je zou eens kunnen kijken of het komt als je iets hebt gegeten,misschien ben je ergens allergisch voor.Kom je er nou niet achter moet je even bij de dokter langs gaan.Misschien krijg je dan een allergie test. Beterschap.

Naar mijn idee is het "irritatie" sommige mensen hebben een gevoelige huid, als je dan met "vieze" handen aan je gezicht zit krijg je zo'n rood vlekje dat erg jeukt. Bijvoorbeeld als je met het openbaar vervoer gereisd hebt. (Veel mensen = veel bacteriën = vlekjes). Misschien dat dit bekend klinkt.

Ik heb er ook veel last van, zeker nu. Het zijn irritatiereacties, bijvoorbeeld door de kou, of stof. Goed je huid insmeren met bodylotion elke dag wil wel helpen.

misschien netelroos (urticaria), ook wel galbulten genoemd. wordt veroorzaakt door een allergische reactie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100