Hoeveel zou deze tattoo ongeveer kosten?

Hij moet op de onderkant van mijn pols komen. Hij wordt ongeveer 12 centimeter lang inclusief tekst en vlam, en 8 centimeter breed maximaal.

Weet jij het antwoord?

/2500

Oeh, nu ik je tekening zie denk ik dat dit wel een dure zal worden. Ik zou zeggen, pak je tekening, en loop een shop binnen. Zij kunnen je wel een prijs indicatie geven. Ik gok het zelf op een 300/400 eurotjes.

De meeste tattooshops hanteren een prijd van €100 per uur. Kleur of geen kleur. Dit kost alleen maar meer vanwege het mengen e.d. Ik denk dat je ca €200 kwijt zal zijn.

Bronnen:
Ervaring.

250 denk ik Toegevoegd na 1 minuut: ik heb ook eentje in me nek . me vriendje de naam maar niet heel groot die was niet zo duur die was 50 . maar die jij wil laten zetten denk ik wel dat het uitkomt op 250

ik denk ong. 250-350 euro

per shop verschillend. (wat kost een kleine 3e hands auto) waarschijnlijk verfijnen ze je tekening nog een beetje en werken met ietwat schaduw (anders is het zo'n plakplaatje op je huid, en zit er in de tattoo zelf ook geen diepte) voor minder dan 200 eurie ben je waarschijnlijk niet klaar, maar hoever het daarboven uit zal lopen ligt aan de shop zelf. ga je naar iemand die veel bekendheid heeft betaal je daar ook voor. weet je zeker dat je deze wil zou ik niet besparen op de prijs. hij moet netjes, mooi en veilig gezet worden en daar betaal je voor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100