Wat is de beste zwarte kohl liner?

Hij moet niet brokkelen, veel pigment hebben, makkelijk afgeven op je ooglid maar niet te makkelijk smudgen, niet kapot gaan bij slijpen, en tegen tranen kunnen. Een hoop eisen, maar hij moet ook echt perfect zijn. Ik bedoel dus zo'n kohlpotlood. Wie heeft er goede ervaring met een bepaald potlood, en kan die aanraden op basis van mijn voorkeur? Alvast bedankt!

Toegevoegd na 1 uur:
Zacht genoeg om je huid niet te beschadigen, en toch een scherp lijntje te kunnen tekenen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Persoonlijk vind ik de eyeliner van de Aldi, Biocura, de allerbeste. Al veel dure merken hebben het moeten afleggen tegen die eyeliner. Zeker als je de top héél kort door een vlam haalt. Dan wordt de eyeliner iets zachter en geeftie lekker goed af. Omdat hij van best zacht is (wat één van je criteria is), is hij moeilijk te slijpen. Voor het slijpen een kwartiertje in de diepvries lost dat op.

De waterproof kholpotlood van de clubbing lijn van Bourjois is echt het beste. Deze is er in zwart, grijs en groen. En kost rond de 7euro. Deze verkopen ze onder andere bij de Etos.

Zelf kan ik je de waterproof van de Etos(merk) aanraden. Die gebruik ik ook, ben zeer tevreden.

De kajal die je op de afbeelding ziet, voldoet aan al jouw eisen. Het is de laatste, van de eerste afbeelding. Hij is zacht, en kleurt goed. De eerste drie potjes zijn trouwens potjes met kohl in poedervorm, die is bedoelt voor aan de binnenkant. Je kunt ze kopen op De Zwarte Markt in Beverwijk, De Haagse Markt, en in winkels waar ze hoofddoeken verkopen. Toegevoegd na 1 minuut: Op de tweede foto zie je trouwens de kohl zelf.

Kan je het 'kohl kajal pencil' van trekpleister aanraden. Heb hem zelf in het zwart en bruin, maar er waren geloof ik nog meer kleuren. Hij kost maar 1,49 (weet het niet zeker meer, maar niet meer dan 2,00. Als je het potlood gaat slijpen even voorzichtig langs een tissue of handdoek, anders vind ik hem te scherp en geeft hij ook mooier af. Brokkeld beslist niet af als je hem moet slijpen.

Wauw, ik heb denk ik wel 10 kohlpotloden getest en uiteindelijk ben ik super tevreden met het potlood van Rimmel, Exaggerate! Die hoef je niet te slijpen, maar ik kan er wel een strak lijntje mee trekken :) je zou hem kunnen proberen. Te koop bij de drogist waar ze Rimmel verkopen en hij kost volgens mij ongeveer 6-7 euro.

ik zweer bij de waterproof perfect eyeliner van Hema. Loopt niet uit, dekt goed. Gewone koolpotloden die niet uitlopen heb ik nog niet ontdekt trouwens (al héél veel merken getest, zet al 25 jaar een zwarte rand rondom mijn ogen langs de binnenzijde). die heeft ook een mooi puntje dat fijn blijft.

Die van John van G. Absoluut een aanrader!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100