ik zou graag zelf mijn onderlip piercing zetten maar ik ben nogal kleinzerig weet er misschien iemand hoe je je lip helemaal kan verdoven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou het i.i.g. niet zelf gaan doen omdat er dan kans is dat je dan een infectie en allerlei dingen ervan gaat krijgen, ik zou het laten doen door mensen die er verstand van hebben.

Er wordt een plaatselijke verdoving geplaatst bij de piercing zetter. Eventueel even ernaar vragen :)

Allereerst raad ik het je echt af om het zelf te doen maar goed, je zou je lip kunnen koelen maar dat is nog geen garantie dat het verdooft!!

Zelf een piercing zetten is totaal onverstandig. Jij kunt zelf niet zien of je recht pierct, en je hebt de benodigde materialen niet. (denk aan klemmen, holle naalden, steriele handschoenen, ontsmettingsmiddel) Daarnaast heb je niet (zoals een piercer) geleerd over de anatomie de lichaamsdelen, en je kunt jezelf dus behoorlijk beschadigen. Niet alleen door het fout plaatsen, maar ook ontstekingen en bloedingen die kunnen ontstaan. Een piercer mag zelf ook geen verdoving zetten (dat is een medische handeling), en daar heeft een piercer niet voor geleerd. Het enige wat je zou kunnen doen is je lip vooraf koelen. Maar nogmaals, het is onverstandig. Ga gewoon naar een goede piercingshop in de buurt (check of ze GGD-certificaten hebben), en laat het daar doen!

NIET DOEN!! Ik heb het op mijn 17e zelf geprobeerd.. En ja, het werd al de volgende dag een dikke ontsteking!! Gelijk eraf, en heb het zelf nooit meer gedaan! Ik raad het je aan om je lichaam niet te verpesten, als je het toch graag wilt, ga dan naar een piercer..