Hoe kan ik mij scheren zonder stoppels te krijgen?

Als ik mijn oksels heb geschoren blijven er altijd stoppels, je ziet geen haren maar als ik mn arm omhoog doe zie je wel de stoppels zitten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Even scheren denk je, nou beter is deze tips te volgen voor goed resultaat: 1. scrubben voor scheren 2. 's avonds scheren, geen deo, huid kan 's nachts herstellen 3. voorbereiden oksels met warm water, tijdens douchen scheren 4. scherp mesje veel gladder met scherp 5. richting scheren alle kanten op Doe je best.

Bronnen:
https://www.libelle.nl/mode-beauty/oksels-...

Zie je stoppels, of voel je ze ook? Als je ze behalve ziet ook voelt direct na het scheren, dan is je mesje waarschijnlijk niet scherp genoeg, een goed mes kan de oplossing zijn, zorg wel dat je je huid goed spant terwijl je scheert, om wondjes te voorkomen en de haartjes zo glad mogelijk weg te scheren. Als je de stoppeltjes ziet, maar niet voelt, dan zie je de afgeschoren haartjes die nog onder de huid zitten doorschijnen, met scheren los je dat niet op, in dat geval kun je beter overgaan tot harsen of epileren, of accepteren dat het zo is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100