Hoe behoud ik het beste mijn zomerkleurtje?

Ik ben net op vakantie geweest en wil graag zo lang mogelijk bruin blijven, maar het weer in Nederland werkt niet mee. Hoe kan ik het beste mijn zomerkleur behouden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zonnebank Je kan natuurlijk ook elke week een zonnebankje nemen. Dat houdt de kleur ook op peil. Water is dus het codewoord als je bruin wilt blijven, maar te lang douchen en badderen zorgen er juist voor dat je kleurtje snel weer verdwijnt. Neem een korte douche en smeer je na het douchen in met een vette bodylotion. Naar buiten Belangrijk is dat je met je bruine kleurtje vaak naar buiten gaat. Zelfs als het bewolkt is wordt je nog een beetje bruin. Door veel buiten te zijn, behoud je dat mooie kleurtje langer, dus ga op de fiets naar je werk, loop even naar het winkelcentrum en sport liever buiten in deze tijd. Geniet van je teint, Josephine!

Bronnen:
https://www.libelle.nl/mensen/actueel/nieu...

Zet je kleurtje kracht bij door wat bronzerend poeder te gebruiken, of schakel over op een subtiele zelfbruiner of gekleurde dagcrème die je langzaam vervagend kleurtje wat kracht bijzet.

Bronnen:
https://beta.hln.be/nina/style/hoera-zon-z...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100