welke kapsel is echt in voor meisjes van ongeveer 13 jaar?

ik wil mijn haar knippen maar ik weet niet welke kapsel...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is moeilijk te zeggen zonder dat we weten hoe je eruit ziet. Het ligt namelijk aan je soort haar ( dik, dun, krullen of stijl, makkelijk of juist moeilijk haar etc.) Helaas kan een kapsel nog zo 'in'zijn, het moet je maar staan. Ik weet nog dat ooit de doris d kapseltjes in waren en dat er heel wat meisjes hun haren hebben af laten knippen. Helaas kwamen er een hoop bedrogen uit omdat het leuke korte haar totaal niet stond en het als een bokkepruikje op hun hoofd zat. Dit soort vragen kun je beter aan een kapper vragen die weet namelijk precies hoe iets bij jou zal passen. Ook qua kleur er bij je huidtype past, als je blanke huid hebt moet je niet al te donker gaan kleuren bijvoorbeeld. ER is ook een leuk programmaatje waar bij je een foto van je zelf kunt uploaden en dan verschillende kapselstijlen bij je uit kunt proberen, zie link hieronder. succes...

Bronnen:
www.taaz.com/keune/keune.html

Waarom probeer je niet origineel te zijn? Met de mode meedoen is zo uit! Neem iets wat jou leuk lijkt, en niet iets wat andere mensen leuk vinden voor dit jaar.

kijk gerust ff rond op http://www.kapsels.net/ Succes!

Ik ben bijna 13 en heb gewoon lang stijl blond haar tot de helft van mijn rug ongeveer.. Maar iedereen heeft zijn eigen smaak! :)

Mijn zoon is 14 en alle, werkelijk alle, meisjes bij hem in de klas hebben lang haar, meestal "gemaakt" losjes opgestoken. Persoonlijk vind ik het nogal een eenheidsworst, en ik vind het ook niet bij alle meisjes even mooi staan. Maar in de tienerleeftijd is het groepsgedrag nog van groot belang. Dus als je niet teveel uit de toon wilt vallen en het veilig wilt houden laat je je haar tot over je schouders groeien, en vervolgens steek je het op. Als je wel apart durft te zijn kun je bijvoorbeeld een leuke boblijn laten knippen of andere ideeën opdoen op internet of in boeken bij de kapper.

Lang houden, of je moet anders dan de rest van de meiden willen zijn, knip het dan.. idd in een aparte bob, kort van achter, lang van voor. Maar meestal gaan meiden va 13 jaar weer snel terug naar lang! Succes en krijg geen spijt!!

bij de kapper heb je modellen boekjes zo niet overleg het met de kapper zelf. Wat in is hoef je niet perse mooi te vinden. ik zelf heb een kinky kapsel maar vele vinden het niet mooi.Kies voor wat jij mooi vind. maar als ik om me heen kijk zie ik tog wel schuine pony en laagjes bij je leeftijd genoten. suc6

ga na een goede kapper en vraag wat hun bij je hoofd (vorm)vinden passen en als je denkt dat lijkt me mooi gewoon doen

Bronnen:
gewoon proberen

Ik vind krullen persoonlijk mooi

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100