Is het waar, dat als je een grijze haar op je hoofd verwijderd. Je er meer grijze haren voor terug krijgt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat werd vroeger gezegd, het is gewoon een fabeltje. Het uittrekken van een grijze haar doet niets meer dan het verwijderen van die ene haar. Grijs haar is het gevolg van het op natuurlijke wijze verdwijnen van het pigment in de haarschacht . Dit is in de eerste plaats genetisch bepaald en het is een bekend gevolg van het verouderingsproces. Er zijn echter nog meer redenen die er voor kunnen zorgen dat het haar grijs wordt. Denk hierbij aan langdurige ziekte, stress en zorgen, maar het wordt ook wel in relatie gebracht met een vitamine B gebrek.

Nee is niet waar... Broodje aap ook dit... Maar als je grijs wordt, is wel niet alleen die ene haar maar binnenkort ook veel meer haren grijs hoor...

Ja en nee. Nee, want elke haar beslist voor zichzelf of hij grijs zal worden of niet. Ja, want als er één haar heeft besloten grijs te worden, is er alle reden om ervan uit te gaan dat andere haren binnenkort datzelfde besluit zullen nemen. Maar dat hadden ze toch wel gedaan, of je die ene grijze haar nu had weggehaald of niet. Grijsheid is een natuurlijk iets. Niets om je voor te schamen. Beter natuurlijk en elegant en charmant grijs, dan onnatuurlijk rondlopen met een te zwaar gekleurde haardos die niet je gezicht en de rest van je lichaam past.

als het goed is krijg je voor iedere haar die je verliest weer een ander terug of ie nou grijs blond rood of zwart is

nee dat is lariekoek!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100