Wat zijn de voordelen van een klushuis?

Ben je al maanden op zoek naar een koophuis? Dit kan misschien de oplossing zijn: een klushuis! Deze huizen zijn vaak nog betaalbaar en je kunt het helemaal naar eigen smaak verbouwen. Ook als je twee linkerhanden hebt. Hier moet je aan denken als je voor een opknapper gaat!

Lees hier het gehele artikel >


Alsjeblieft, een handige checklist voor als je een huis gaat bezichtigen


Heb je een bezichtiging gepland van misschien wel jouw nieuwe droomhuis? Maak gebruik van de onderstaande checklist zodat je zeker weten niks mist.

Lees hier het gehele artikel >


Ga je verbouwen of verhuizen? Na deze tips weet je het!


Voldoet je huis niet meer aan je woonwensen? Wordt het bijvoorbeeld te klein of is het niet meer naar je smaak? Dan heb je twee keuzes: verbouwen of verhuizen. Wij zetten de voor- en nadelen op een rij.

Lees hier het gehele artikel >


Stel jezelf deze 5 vragen bij je huizenjacht


Ben je op zoek naar je droomhuis? Dat is in deze hectische huizenmarkt best een uitdaging. Stel deze 5 vragen bij je zoektocht en jij houdt het hoofd koel tijdens de onderhandelingen. Voor je het weet kun je beginnen met inrichten!

Lees hier het gehele artikel >


Een huis kopen: 7 vragen & antwoorden

De kogel is door de kerk: je gaat je huidige huis verkopen en op zoek naar een nieuw huis. Spannend! Naast het speuren op Funda, komt er ook een hoop regelwerk op je af. We geven je 7 tips die van pas komen bij het kopen van je volgende droomhuis.

Lees hier het gehele artikel >


Hoe regel je de hypotheek als je uit elkaar gaat?

Uit elkaar gaan of scheiden is een gebeurtenis waar je liever niet aan denkt. Maar heeft veel praktische gevolgen als het toch gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan je hypotheek. Waar moet je dan rekening mee houden? Want toegegeven: in zo'n verdrietige tijd is een beetje overzicht wel fijn. In dit artikel twee vragen waar je vooraf bij stil moet staan en drie handige opties.

Lees hier het gehele artikel >


Welke vragen moet je gegarandeerd stellen bij een hypotheekgesprek?


Het is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing van je leven: het afsluiten van een hypotheek. Best wel spannend dus! Bereid je daarom goed voor op je hypotheekgesprek. Met de vragen én stappenplan in dit artikel lukt dat zeker.

Lees hier het gehele artikel >

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100