Hoe kan ik mijn kabels beschermen?

Ik heb een stopcontact achter de bank met stekkers er in. De bank staat er met een kleine afstand vanaf zodat die niet tegen de kabels komt (dan vouwen de kabels dubbel). Alleen de bank verschuift soms naar achter en dan gebeurt het alsnog. Hoe zou ik dit kunnen voorkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hangt ervan af hoe handig je bent. Makkelijkst is om twee balkjes van de juiste breedte achter de poten van de bank te leggen en de bank daar dan strak tegen aan te schuiven. Iets moeilijker is om twee plankjes op de juiste afstand in te boren (volledig doorboren) in de maat van de ronde bankpoten en die plankjes tegen de plint te leggen en daar de bank met de poten in te zetten.

Er bestaan een soort kleine kabelhaspeltjes waarmee je het snoer kunt oprollen / inkorten - dan ligt er niet zo'n berg snoet achter je bank, en is je snoer beschermd.

Koop een kabelbox hier kun je je restant snoeren en de stekkerdoos in stoppen deze zijn onder andere bij bol.com te koop https://www.bol.com/nl/s/?searchtext=kabelbox+voor+snoeren+wegwerken&searchContext=media_all&appliedSearchContextId=media_all&suggestFragment=kabelbox&adjustedSection=&originalSection=main&originalSearchContext=media_all&section=main&N=0&defaultSearchContext=media_all

Er zijn extra platte stekkers die je in plaats van de huidige kunt monteren, daarmee is het probleem verholen. Een stekkerdoos vind ik persoonlijk een stofvanger, niet echt ideaal. Verholen is verholpen uiteraard.

Toegevoegd op 16 april 2020 09:30: tekst
Bronnen:
https://www.hornbach.nl/shop/Haakse-stekke...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100