Hoe lang wachten op antwoord van de Makelaar?

Wij willen graag een huis kopen en hebben daar na een bezichtiging een bod op uitgebracht. Z'n €35.000 onder de vraagprijs. We hebben daarop vrij snel een tegenbod op gekregen die weer €5.000 onder de vraagprijs ligt. Daarop hebben wij weer een bod gedaan die €25.000 onder de vraagprijs ligt. Dit is ondertussen z'n 4 dagen geleden en we hebben nog steeds niet gehoord. Terwijl wij eerst dus heel snel weer een tegenbod kregen. We hebben eergisteren de makelaar gebeld om te vragen hoe het zit met ons bod en die zou contact opnemen met de verkopers. Tot vandaag weer niets gehoord. Hoelang duurt het voordat je ongeveer weer een reactie krijgt op je bod?! Dit is ons eerste koophuis.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan. Dit is niet vreemd hoor. De verkopers willen waarschijnlijk goed nadenken over jullie bod. Ik denk dat ze twijfelen. Anders had je direct een 'nee' gekregen. Tenminste... dat is mijn ervaring.

Rustig afwachten,ze proberen je zenuwachtig te maken. In deze tijd moet jij je gewoon opstellen, zoals jullie gedaan hebben,doen ze het niet dan is er toch geen man overboord? Huizen zat toch?, maar ze komen wel hoor, let maar op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100