Ik zoek hardloopschoenen die zowel de voorvoet als de achterkant van de voet ondersteunen. Wie heeft een tip? Voor een goede prijs graag. Dank u!

Weet jij het antwoord?

/2500

Niks is zo persoonlijk als een goede schoen. Het enige advies dat ik kan geven is ga naar de dichtsbijzijndste Runnersworld winkel en laat je goed voorlichten. Uiteraard hebben hun ook aanbiedingen en dan ben je goed, al wil ik los daarvan wel zeggen dat je beter wat meer geld ut kunt geven voor een echt goede schoen dat dat je binnen notime blessures krijgt of knie en enkel letsel. Toegevoegd na 1 minuut: "goed" moet zijn: goedkoper uit

K-swiss sneakers zijn prima schoenen om mee te rennen, en zo ddur zijn ze ook niet.(rond 70 euro)

Wij kunnen je niet voorlichten, elke voet is weer anders. Ga naar een hardloop winkel. Deze laten je even lopen en nemen die op met een video-opname. Hieruit kunnen ze zien hoe je loopt en hoe jij je voeten neerzet. Zo kunnen ze ook precies zien hoe jij de goede ondersteuning nodig hebt in de schoenen. Zo adviseren zij een type schoen vanwege deze 'corrigerende' eigenschappen en eventueel met een inlegzool erbij. Doe dit altijd, en koop hier je schoenen. Zo zal je in ieder geval geen blessures krijgen door verkeerde schoenen. Niets is zo belangrijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100