Wat voor kaarsen kan ik het beste gebruiken bij mijn tafelsetting?

Voor mijn 21 diner wil ik kaarsen gebruiken op de tafel. Ik wil de kaarsen afwisselen met de bloemstukken. Ik doe de bloemstukken in een cougnacglas, dus dat maakt de bloemstukken laag. Wat voor kaarsen passen daar goed bij? Ik zit zelf te twijfelen tussen waxinelichtjes en van die lange, dunne kaarsen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat heel mooi staat is lange dunne kaarsen, vergeet niet dat ze wel erg in de weg kunnen staan als je met schalen in de weer bent over de tafel reiken etc. Om dit risico uit de weg te gaan kan je natuurlijk kiezen voor waxinelichtjes, maar kies je voor een mooi aangeklede tafel zou ik toch de lange nemen.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.bloemschikwinkel.nl/bloemschikmaterialen/algemeen/kaarshouder-waxinelichthouder/&ved=2ahUKEwjokYHFq6XfAhWE_KQKHXnbCQoQFjAPegQIBRAB&usg=AOvVaw2Pgnr7K8VOZIAblj-ZCcXA Als je naar deze link gaat, krijg je een aanbod van stekers voor kaarsen. Deze stekers prik je in je bloemstuk en dan plaats je de kaars erop. Zelf gebruik ik ook altijd stekers. Dat werkt goed en het zit stevig. Voor lage stukken is dit een mooie optie. Indien je liever hoge kaarsen wilt, kun je speciale hoge kaarsen kopen voor bloemstukken. Maar daar heb ik verder geen ervaring mee. Trouwens, bij de stekers kun je ook voor de glaasjes kiezen. Is veilig, geen brandgevaar. Je hebt dan een mooie combinatie van bloemstuk met kaarsen erin verwerkt. Maar misschien wil je dat niet.

Toegevoegd op 16 december 2018 22:09: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100