waar kan ik een bank bekleden?

er zit een schuur beschadiging op het zitvlak het is kunstleer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt je bank overal bekleden. Als je je bank wilt LATEN bekleden ( ;-) ) dan moet je bij een meubelstoffeerder zijn. Ik weet niet waar je woont, dus ik kan je geen adresjes geven (kan wel, maar heeft geen zin): Zoek zelf even op internet op zoekwoorden: meubelstoffeerder / meubelstofferen / meubelstoffeerderij / meubel bekleden. En dan eentje in je eigen woonplaats.

Vier dagen geleden vroeg je dat ook al en ik antwoordde dat je dat bij een meubelstoffeerderij kunt laten doen. Er zijn heel veel stoffeerderijen in Nederland maar ik weet niet waar je woont.

ik heb er zelf ook naar gezocht, en ben erachter gekomen dat je bij een meubelstoffeerder zo veel geld kwijt bent dat je beter een nieuwe bank kunt kopen! als je een beetje handig bent met de naaimachine (of iemand kent die dat is) kan je het ook zelf doen. Ik heb het een paar maanden geleden voor mijn eigen bank gedaan (vond het wel eng) maar het is heel mooi geworden. Ook zijn er. o.a. bij Neckerman en Bonprix stretch hoezen te koop in veel kleuren, die over bijna elk model bank passen. vooral die met die bubbeltjes zijn erg goed.

Bronnen:
http://www.neck.nl/produkt/produkte.mb1?fh...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100