Wat zijn mijn kansen om mijn borg terug te krijgen na een geschil bij het huren van een kamer?

Ik heb een 3 maanden huurcontract getekend voor de huur van een kamer (€820,-pm). ingangsdatum 16-12-2017.
Verhuurder deelde na tekenen contract mede dat ik me niet kon registreren.
De verhuurder heeft me 15feb mondeling medegedeeld het contract niet te verlengen.Mondeling overeengekomen dat ik 2 weken eerder, per 1 maart zou vertrekken. (contract verloopt schriftelijk op 16 maart).
Tijdens de verhuizing is er per ongeluk een gat (20cm) in een gipse muur ontstaan na het verplaatsen van een stoel. Ik heb tijdens de laatste dag aangeboden € 100,- van de borg af te trekken. De verhuurder wenste dit niet, omdat het te weinig zou zijn. Ik ben weg gegaan en heb de sleutels niet gegeven aangezien ik mijn borg niet terug kreeg. Ik heb vervolgens aangeboden het gat zelf te repareren de volgende dag of wanneer het hem uit kwam. Bij weer een negatief antwoord heb ik aangeboden het door een bedrijf te laten doen (offerte van € 50, € 70 en €100 gehad). Echter wilde hij het nu zelf oplossen en het bedrijf kiezen.
Uiteindelijk heeft hij het door een duurder bedrijf laten uitvoeren en daarnaast de sloten vervangen en dit van de borg afgetrokken met daarbij 6 dagen extra huur gerekend aangezien ik de sleutels niet terug had gegeven.
De borg was € 820,- , herstellen muur € 189,- sleutel € 192,- en 6 dagen extra huur totdat hij de sloten had vervangen(en dus niet opnieuw kon verhuren)€ 159,- Totaal € 280 euro van mijn borg gekregen.
Ik hoop dat iemand me kan adviseren, Hartelijk dank

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100