Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe verwijder je hondenhaar van je hand bij het borstelen?

Bij het borstelen van de hond wil ik de haren verwijderen uit de borstel en/of kam, maar deze blijven altijd aan mijn handen hangen en na lang schudden vallen ze eraf, ook met latexhandschoenen blijven ze hangen, iemand een oplossing hiervoor zodat ze snel van je handen afvallen?

1.3K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Met een fleece (poets)doekje. Fleece heeft een enorme aantrekkingskracht op hondenharen.
(Lees meer...)
Amadea
2 jaar geleden
U kunt hondenhaar van uw hand verwijderen door een zachte rubberen handschoen of een vochtige doek te gebruiken.

Een andere manier om hondenhaar van uw handen te verwijderen is het gebruik van een borstel. Dit type borstel heeft zeer fijne borstelharen die het haar gemakkelijk van uw handen verwijderen. Ten slotte kunt u ook een schaar gebruiken om het haar van uw handen te knippen.
(Lees meer...)
2 jaar geleden
LeonardN
2 jaar geleden
"U kunt hondenhaar van uw hand verwijderen door een zachte rubberen handschoen..te gebruiken" ? Dat is toch een omzeiling van het probleem?! Niet een antwoord op de vraag. "Dit type borstel heeft zeer fijne borstelharen die het haar gemakkelijk van uw handen verwijderen"
Welke type is dat dan? Kan je linken wat je bedoelt? "Ten slotte kunt u ook een schaar gebruiken om het haar van uw handen te knippen."
Ehhh juist...?!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding