Hoe krijg je schimmel lucht weg uit een tas?

ik heb mijn brood dat ik altijd naar school mee neem 2 weken in me tas laten liggen, maar nu stinkt het als de tering. ik heb het schoongemaakt met reiniginsdoekjes enzoo en het blijft stinken, dus als ik die geur ruik hoef ik me eten natuurlijk niet meer. Hoe kan ik ervoor zorgen dat die lucht uit mjnn tas verdwijnt ? Het is een neppe cowboysbag dus is het waarschijnlijk van kunstleer gemaakt. Alvast bedankt ^^

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het van nepleer is, kun je het met de hand wassen. Gewoon met vloeibare wassmiddel. Kletsnat ophangen en dan is de geur weg. Af en toe tijdens het drogen flink opschudden zodat hij zijn oorspronkelijke vorm zonder kreukels aanneemt. Ik schrijf hier uit ervaring. Ik ga er zelfs ‘ruwer’ mee om, maar dit is voor gevorderden. Succes ;-) Gewoon lauw tot warm water gebruiken.

Je kunt in je tas het beste natriumbicarbonaat strooien, een nachtje laten staan en dan stofzuigen en de geur is helemaal weg.

Heel veel geurtjes, zelfs urinegeur kan je weg krijgen door er backing soda in te doen of over te strooien. Na een dag is de geur verdwenen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100