Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke kant van de QuickStep Livyn Sunheat ondervloer moet boven?

Het lijkt mij dat als je hem uitrolt je gelijk de goede kant boven heb maar ik kan er in de gebruiksaanwijzing niets over vinden.Je een soort rubber-achtige en een textiel aanvoelende kant.

Picture for question
7 jaar geleden
2.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

In de afbeelding in http://www.quoteyourfloor.co.uk/quick-step-sun-heat-underlay-qsvudlsh10-10m.html#page=page-1 wordt de zuiver rode kant boven getoond, dus zoals het materiaal bij het uitrollen vanzelf komt te liggen.

Het is geschikt voor zowel vloerverwarming (warmte komt van onderen) als voor gebruik in een serre (warmte komt van zonne-instraling, aan de bovenzijde). In deze bron http://www.pvcvloerenonline.nl/ondervloer/19/quickstep-quickstep-livyn-sunheat-qsvudlsh10.html staat zelfs: “Is geschikt voor vloerverwarming en -koeling”.

Waarschijnlijk maakt het dus niet uit hoe het gelegd wordt – en daarom is verklaarbaar dat dat nergens apart omschreven wordt.
(Lees meer...)
Bordensteker
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding