Hoe kan het beste de halve maantjes op de trap verwijderen?

En dan ook de nopjes die blijven zitten? We staan ons nu de krampen te bikken met een plamuur mes en het is eigenlijk lichamelijk niet te doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Mijn ervaring: afbijtmiddel voor lijmresten. Afbranden wil ook wel lukken.

Wij hebben ze hier er gewoon vanaf getrokken. De resten dubbelzijdig tape kan je dan voorzichtig aan een hoekje los priegelen, en de gehele tape er vanaf trekken.

Je kunt bij bouwmarkten speciale lijmoplossers kopen.. Maar die stinken verschrikkelijk en zitten tjokvol chemie... Probeer het eens met ongekleurde lampenolie. Minuut of tien in laten trekken. T springt nog steeds niet spontaan van je traptree helaas.. Maar laat wel makkelijker los. SUCCES en vooral sterkte !

Wilt u de lijmresten die achter gebleven zijn van uw vloerbedekking van de trap verwijderen? Giet er cola over heen, (ons is geadviseerd het betere merk cola te nemen ik weet niet of de "goedkopere" ook werken) De cola even een paar minuutjes in laten werken en de lijm verdwijnt als sneeuw voor de zon! Met een plamuur mesje kunt u het nu heel makkelijk verwijderen. Evt de lastige plekjes nog eens behandelen met cola. Mijn man had Binnen het uur onze zoldertrap van 13 treden brand schoon. De recht opstaande trap gedeelte's heeft hij met een spons goed nat gemaakt. Dit was ook met een uurtje klaar. Wel de ruimte onder de trap leeg ruimen want het lekt door de naden heen.

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100