wat is een goede gereedschap set voor beginner?

ik wil een set kopen met alles er op en er aan accu boor hand schroevendraaiers in alle maten van kruis tot ster en nog andere dingen

Toegevoegd na 51 seconden:
ik bedoel bitset schroeven draaier

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik geef u de raad om een goed merk te kiezen zoals Metabo, Bosch, enz. Het zal iets meer kosten maar u er véél langer geniet van hebben. Het voordeel is ook dat u , ingeval van defect, aan de nodige wisselstukken kan komen. Toegevoegd na 2 minuten: Om opmerkingen te vermijden wil ik nog vermelden dat die afbeelding als voorbeeld bedoeld is en niet om reclame te maken want zelf heb ik een ander merk. Belangrijk is ook dat u op de kracht van de batterij let en of u al of niet een reserve batterij bij heeft.

Bronnen:
http://www.boormachinestore.be/keuzehulp?3...

Voor een beginner is Lidl prima. Koop goeie bitjes en boren en start je verzameling schroeven met Torx kop. Tegen de tijd dat er dingen kapot gaan moet je gaan uitkijken naar meer professioneel gereedschap, dat hangt niet in de bouwmarkt!

Koop passend gereedschap overeenkomstig het doel waarvoor het gemaakt is. Met passend bedoel ik niet alleen de pasvorm maar ook in kracht en gebruik frequentie. Bv: schroeven en boren in hout kan prima met een (lichte en handzame) accuschroefboor. Af en toe kleinere gaten in steen boren gaat ook nog als deze een klopboor-functie heeft (een iets zwaardere accu boormachine nodig). Wil je ook in beton kunnen boren dan heb je hiervoor een zwaardere accuboor met sds boorhamer nodig (niet geschikt om bv gipsplaten te schroeven). Hoe professioneel het gereedschap ook is, het gaat stuk op verkeerd toepassen. Inventariseer dus eerst welke werkzaamheden in welke frequentie je ermee wil gaan uitvoeren en koop binnen dat bereik het geschikte gereedschap. Professionele apparatuur is veelal krachtiger en duurzamer. Laat, gewapend met je inventarisatie, je bij de echte vakhandel voor professioneel gereedschap adviseren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100