Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom rekent Zalando verzendkosten van 2.95 euro?

Zalando verzendt gratis, maar bij sommige items vragen ze €2,95 extra. Waarom kosten bepaalde artikelen ineens €2,95 extra?

2.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

"Zalando biedt nu de mogelijkheid om te kiezen uit een groter assortiment van items door middel van langeafstandslevering. Door deze nieuwe leveringsservice heb je de mogelijkheid om vrijwel ieder item en elke maat die we op voorraad hebben, ongeacht waar deze is opgeslagen, te bestellen voor een meerprijs van 2.95 EUR."

Aldus de site van Zalando.
Als het artikel dat je bestelt vanuit een distributiecentrum "ver weg" moet komen, betaal je iets voor deze service.

Het feit dat je geen verzendkosten hoeft te betalen voor "de rest" is ook een vorm van service. (Nou ja, niet helemaal want er zal in de online verkoopprijs van de artikelen wel met een standaardpercentage voor verzendkosten zijn gerekend dat los staat van wat het transportbedrijf daadwerkelijk aan Zalando in rekening brengt voor vervoer van dat artikel. Zalando zal het wel zo uitgerekend hebben dat er geen verlies geleden wordt op standaardtransport).
(Lees meer...)
2 jaar geleden
Dan komt het waarschijnlijk van verder. Die 2,95 euro dekt de langeafstandskosten.
(Lees meer...)
2 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding