Hoe kan een webshop mij uitschrijven van een nieuwsbrief?

Al sinds een paar maanden komen er steeds newsletters binnen van een webshop. Had me uit laten schrijven meerdere keren. Mensen van de klantenservice hebben het ook meerdere keren uitgezet. Kreeg het advies om het afmelden per formulier te doen. Dat hielp ook niet.

Vanuit de klantenservice zijn er vanuit Nederland berichten gestuurd naar het hoofdkantoor. Mijn mailadres is er uit gehaald. Op een of andere manier komt deze er toch steeds weer in. Terwijl ik wel uitgeschreven ben en mijn mailadres er niet meer instaat. Gedacht wordt aan een hardnekkige technische fout waardoor het er toch weer inkomt. Het ligt ook niet bij de klantenservice. Daar zijn ze heel vriendelijk en vinden ze het ook vervelend. Is het voor hun eigenlijk overmacht, denk ik dan.

Het gebeurd niet bij iedereen. Het zou toch gewoon uit te schakelen moeten zijn? Wie heeft hier een idee over?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als de webshop het niet kan uitschakelen, kunnen wij het zeker niet. Je kunt wel Mailwasher installeren en hierin aangeven dat deze nieuwsbrief niet wilt ontvangen. https://www.mailwasher.net/ Of in je mailprogramma een regel maken waarin staat dat post van het betreffende e-mailadres direct naar de prullenbak moet. . Je zou de webshop nog kunnen vragen je hele account te verwijderen. Misschien werkt dat.

Toegevoegd op 20 april 2021 09:55: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100