Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Otto biedt 12 verschillende aan in maat G115: https://www.otto.nl/damesmode/grote-maten-lingerie/?filter.FA%3ACupmaat=Cup%20G&filter.fasize=DWA_BU%40%23%40115.

Klingel biedt 5 verschillende aan in maat G115: https://www.klingel.nl/grote-maten-bhs/?filter-sizeWithSystem=wlc%7CG&filter-sizeWithSystem=wlt%7C115.

Wehkamp biedt geen producten aan met maat G115 (de grootste maat is 110), maar misschien past H110 ook goed? Zie https://www.wehkamp.nl/lingerie-bhs/?NavState=%7B%22sc%22%3A%5B%7B%22size_category%22%3A%22BH%20(Dames)%22%2C%22size_label%22%3A%22h%20110%22%7D%5D%7D.
(Lees meer...)
3 jaar geleden
LeonardN
3 jaar geleden
Kan je een soort aantonen dat de genoemde websites betrouwbaar zijn? Via externe reviewsites oid?
HannekeJanssen
3 jaar geleden
LeonardN: Heb je reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van bijv. Wehkamp en Otto? Klingel zou ik nog eens nakijken, dat is een wat kleinere speler op de Nl. markt, maar eerstgenoemde bedrijven lijken mij toch wel "betrouwbaar" in de gebruikelijke zin van het woord.
LeonardN
3 jaar geleden
Wehkamp:
https://nl.trustpilot.com/review/www.wehkamp.nl
https://www.kieskeurig.nl/winkels/wehkamp/reviews Otto:
https://nl.trustpilot.com/review/www.otto.nl Klingel:
https://nl.trustpilot.com/review/www.klingel.nl (Ter vergelijk, om te laten zien dat op trustpilot bedrijven niet enkel negatief worden beoordeeld een webshop waar ik veel spullen bestel: https://nl.trustpilot.com/review/www.azerty.nl ) Overigens is de recensie bij kieskeurig van Otto vele malen positiever dan op trustpilot. Dus als het kiezen is tussen Otto en Wehkamp is dat wellicht de betere keus.
https://www.kieskeurig.nl/winkels/otto.nl/reviews
https://www.kieskeurig.nl/winkels/otto.nl/reviews
Antoni
3 jaar geleden
@LeonardN, ik besef dat de vraagsteller vraagt naar betrouwbaarheid, maar van winkels als Otto, Klingel en Wehkamp lijkt me die wel vast te staan. Ik vind ze in ieder geval net zo betrouwbaar als gevestigde merken als bijvoorbeeld Albert Heijn en IKEA. Ze hebben in het verleden hun betrouwbaarheid bewezen en ja, soms zal er een probleem zijn, maar dat wordt vrijwel altijd opgelost. Daarom had ik niets over de betrouwbaarheid vermeld in mijn antwoord, en zal ik dat ook niet doen.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding