ik wil graag me haar zwart verven maar ik ben bang dat ik heel bleek word want ik heb nu donkerblond haar please tips wat moet ik doen=

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon een beetje meer rouge gaan gebruiken.

zelf ben ik ook aardig bleekjes, maar heb wel zwart haar. zou het wel doen als je het egt graag wilt. je kan het altijd nog ontkleuren weer.

Je moet ze niet gelijk gitzwart verven, doe eerst eens een paar tintjes donkerder.

Vraag het aan de kapper, zij hebben er verstand van als het goed is. Bewerk anders een foto van jezelf zodat je zwart haar hebt, het zal niet precies zo worden als in het echt, maar je krijgt een idee.

je zou even langs een kapper kunnen gaan en vragen of ze een haarstuk in t zwart hebben.. en die even proberen of t je staat.. zwart moet je echt staan.. dus...eerst proberen

Gewoon doen joh. Maar begin niet met verf maar met een spoeling. Dat is niet zo definitief. Spoel je er na een tijdje weer uit. Ik heb jarenlang zwart haar gehad terwijl ik van mezelf middelblond ben.

Ik zou het niet doen. Je wordt er niet mooier van. Je huidskleur zal op een geheel andere manier overkomen, je totale uitdrukking zal harder zijn. Ik heb nog nooit een zinnig mens gezien, die achteraf blij was met de zwarte kleur. Uitgezonderd die mensen die een bepaalde stroming aanhangen(gothic), waarbij ook zwarte kleding hoort.

Als je van oorsprong geen donker of zwart haar hebt, moet je NOOIT je haar zwart gaan verven! En een echte goede kapper zal je daar ook echt van proberen te overtuigen. Er zijn zelfs kappers die weigeren om het te doen. Iemand die van zichzelf niet donker is, krijgt een ziekelijke, bleke en vooral HARDE uitdrukking op het gezicht, wanneer het haar gitzwart wordt geverfd. Niet doen dus! Ga naar een goede kapper, en vertel je wens. Hij/Zij zal je een goed alternatief bieden waar je echt blij mee zult zijn.

Wees er heel zeker van want donker haar kun je alleen maar weer lichter krijgen door het te bleken... Ik vind het altijd heel erg zonde want als je eigen haarkleur zoveel afwijkt van zwart vind ik dat vaak erg hard en nep staat. Maar als je echt graag donker haar wilt, ga dan voor donkerbruin want zwarte verf neigt heel erg naar blauw! De enige manier om niet bleek te worden is denk ik of make-up rouge dus of een keer onder de zonnebank. Toegevoegd na 1 minuut: Met bleken bedoel ik ontkleuren wat erg slecht voor je haar is.

kijk naar je wenkbrauwen, als deze duidelijk lichter zijn als de gewenste kleur, dan kan ik je garanderen dat het je niet staat. Je kunt eventueel wel je wenkbrauwen meeverven ( aparte verf ) maar dan krijg je idd het probleem dat je veel te bleek uitvalt.. Ikzelf heb een wat bruinere teint als menig hollandse meid, en heb oorspronkelijk donker haar, en zelfs ik hoef mijn haar niet zwart te verven, het ziet er niet uit! Mag ik je er ook op wijzen, dat je van zwart naar niks terug kan zonder je haar te verwoesten? Als jij vanuit zwart terugwil ( dat zwarte ben je zo beu ) dan zul je het eerst meerdere malen moeten ontkleuren, en dan zul je uiteindelijk wel een mooie haarkleur krijgen, maar ook een bos vol dood haar.. Ik raad het je af.. neem een warme bruine kleur met eventuele rode gloed... dat kleurt beter mij een wat lichtere huid..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100