Wat is dit voor een soort broek?

Zag hem op fb voorbij komen maar staat geen duidelijke naam/ omschrijving bij in is alleen te koop in een engelse webshop.
Heb al zitten zoeken in Nederlandse winkels maar kan het niet zo vinden. Wie weet waar ik het in Nederland kan vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ook dit kledingstuk wordt een jumpsuit genoemd. Je zou kunnen zoeken op - jumpsuit (of jurk) met harembroek - jumpsuit (of jurk) met laag kruis Dan krijg je bijvoorbeeld deze: https://www.asos.com/nl/asos-design/asos-design-jersey-jumpsuit-met-laag-kruis-en-harembroek/prd/9057693

Toegevoegd op 01 augustus 2020 07:13: tekst
Bronnen:
https://www.chicsnov.com/collections/jumps...

Zoeken op harem: harem broek, tuinbroek, jumpsuit, kleding.. De originele komen uit Thailand, India, Pakistan.. Azië dus. Je kunt ze online vinden, ook Nederlandse sites, maar vooral de broeken. https://www.angelswings.nl/jumpsuits-tuinbroeken Hier vind je ze ook met bovenstuk. Ik weet niet of het originele zijn. Buitenlandse sites verkopen ze meer. Zelfs Aliexpress, wish. Fysieke winkels moet je zoeken naar inderdaad Indiase, Thaise winkels. Toko's met kleding. Ik heb zelfs ooit zo'n broek gekocht op de markt. Was een kraam met grote maten, omdat ze zo wijd zijn. Bij Limango heb ik ook ooit zo'n jumpsuit gekocht. Het mooist zou het zijn als je iemand kent die nu in een Aziatisch land is waar ze deze broeken verkopen. De link verkoopt ook originele. Ze verkopen ook de 3 in 1. Dan kun je het elastiek dat heel breed is, over je borst doen of omslaan op de heupen. Let wel op de lengte. Sommigen zijn echt maar geschikt tot bijvoorbeeld 1.60 meter lengte.

Toegevoegd op 01 augustus 2020 08:50: tekst

De broek van de jumpsuit heet een drollenvanger:)) tenminste, volgens mij dan. Je kan online dus zoeken op jumpsuit met drollenvanger.

Deze broek wordt ook wel zouave broek genoemd.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100