Waarom draagt een vrouw een minirok of een overdreven lage decolleté hals?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Om aandacht te vragen van iets wat geen aandacht nodig heeft.

Misschien voor jou?

niet allemaal hoor ;) je hebt ook mannen in hun blote buik in de zomer. dat vind ik veel erger!

Omdat ze een slechte smaak heeft....

Dan krijgen ze de macht over die arme mannen die zich geen houding kunnen geven... En ik zeg je bijna elke man is er gevoelig voor en laat zich chanteren door zulk een kledingswijze, vooral als er ook een leuk koppie op staat... Maar ze doen het om de macht te krijgen in situaties...

omdat ik eeen vrouw er liever in zie als een man

Een vrouw kan dit ook dragen omdat ze het mooi vind en zichzelf er prettig/aantrekkelijk bij voelt. Een leuke bijkomstigheid is dan natuurlijk ook wel de aandacht die ze daarbij krijgt.

Omdat ze het erg warm heeft, of omdat ze het heel mooi vindt, of omdat ze het spannend vindt, of omdat ze invloed uit wil oefenen.

Omdat ze het mooi vindt. Omdat ze het leuk vindt als anderen haar mooi vinden. Omdat er geen reden is waarom ze haar lichaam zou moeten verbergen.

Omdat ze denken dat het mooi of sexy is (hoewel het maar weinig vrouwen echt goed staat, zelfs onder een bepaalde leeftijd). Zowel de korte rok als de diepe decolleté laten natuurlijk delen van het lichaam zien zonder de meest cruciale delen daarvan te onthullen, die ze daardoor natuurlijk extra benadrukken. Als het je staat, is er -althans in dit land- niets dat je er van weerhoudt het te dragen. Als het je niet staat, is het alleen je eigen goede smaak die dat kan verhinderen. Helaas ontbreekt het daar bij steeds meer mensen aan, zodat je zeker op een mooie zomerdag overal rondom wordt geconfronteerd met smakeloos lillend bloot vlees dat werkelijk alles is behálve sexy.

Omdat deze persoon geen goedkeuring hoeft te vragen. Maar gekleed gaat zoals zij dat wil. En als het niet om aan te zien is kijk je de andere kant op. En natuurlijk omdat deze kleding te koop is. Hetzelfde waarom mannen een baard of snor laten staan. Omdat deze het dus ook zelf willen.

Om de uiterlijke vrouwelijkheid te benadrukken.

Omdat een vrouw, net als een man, het recht heeft om zich te kleden zoals zij dat wil. Helaas laat onze maatschappij dit niet toe, omdat er te veel gefrusteerde mannetjes zijn die daar een stijve piel van krijgen en vervolgens hun handjes niet thuis kunnen houden.

In een nudisten kamop is een gekleed persoon juist weer opwindend. Ik heb gewoond in landen waar men veel bloter rondliep. Niets opwindend aan. Dus, waar hebben we het over?

Omdat ze: - het mooi vindt - het warm heeft - indruk wil maken op de mannen om haar heen - niet weet dat uiterlijk ook niet alles is - heeft ervaren dat het werkt bij mannen - ze hiermee dingen voor elkaar krijgt die je met een lange broek en een hoog gesloten boordje niet voor elkaar krijgt. Je kunt het ook gewoon eens vragen of (als jij je er aan stoort) een andere vriendenkring zoeken. Als je het mooi vindt, geniet ervan!

Om dezelfde reden dat ze een lange broek of een coltrui draagt, ze kleed zich zoals ze zelf wil en wat ze zelf mooi vind.

Het is net als bij de slager,die legt een mooi stuk vlees ook graag in de etalage.

Een vrouw die zich overdreven seksueel kleed laat zien dat ze nog niet 'volwassen' is in haar seksualiteit. Ze moet nog bevestigd worden! (ben ik sexy?) Je ziet het daarom veel bij tienermeisjes (dat is in feite 'normaal' - alhoewel het nu niet bepaald leuk is voor de ouders: "wat doet ons kind nou?"-) Zij zijn op dat moment vooral seksueel in ontwikkeling en daar hoort onzekerheid bij! op het moment dat je een volwassen vrouw in overdreven seksuele kleding ziet, weet je dat diegene op seksueel gebied nog in ontwikkeling is (is blijven hangen, of achtergebleven in haar seksuele ontwikkeling). Het is dus niet 'goed' of 'verkeerd', het is alleen een signaal, het communiceert zoals elk gedrag van de mensen in feite communicatie is over zichZELF!

Om de lust van mannen op te wekken.

als communicatiemiddel omdat ze zich er prettig in voelt om een bepaalde spanning op te roepen bij zichzelf of de mensen om haar heen Ach wat kan mij het schelen als het er maar goed uitziet vind ik het best

omdat ze dat mooi vinden en het is ook sexy en bijna elke vrouw/jongedame wil er wel een beetje sexy uitzien

- vind ze mooi? - voelt ze zich mooi? - voor extra aandacht, omdat mannen ontiegelijk vaak veel aandacht geven aan vrouwen die er "goedkoop" uit zien.. - misschien voelt ze zich onzeker, en maakt deze outfit haar zekerder..? - misschien heeft ze gewoon een slechte smaak - of weinig kleding... wie weet, het kan zoveel zijn... ;)

Overleven van het ras mijn vriend. Daarom heeft een roodborstje een rood borstje. En daarom bestaan we nog steeds.

Ten eerste denk ik dat vrouwen dit dragen om onbewust bepaalde lichaamsdelen te benadrukken. Als een vrouw bijvoorbeeld brede heupen heeft, associeert een man dat onbewust met het feit dat ze goed kinderen zal kunnen baren. Hoewel dit niet wetenschappelijk te onderbouwen is. Met het dragen van een laag decollete wordt de nadruk gelegd op de borsten. Dit kan ook een verwijzing zijn naar het krijgen van kinderen. Je zou dit bijna instinct kunnen noemen. Ten tweede denk ik dat vrouwen dit dragen omdat ze er zich aantrekkelijk in voelen. Door een minirok te dragen creeer je al snel de illusie van hele lange benen. Ten derde denk ik dat vrouwen dit soort kleding dragen omdat het hier in Nederland over het algemeen door de samenleving wordt geaccepteerd. Het is een deel van de Nederlandse cultuur om je te uitten op de manier die jezelf verkiest. Automatisch zullen sommige vrouwen zich ook vrij genoeg voelen om dat te kunnen, en te mogen dragen. Dit zijn de drie punten die me te binnen schieten. Er zullen er ongetwijfeld meer zijn. Samengevat door het onbewust uitzenden van signalen, aantrekkelijk voelen en omdat het in Nederland mogelijk is!

Omdat ze onzeker is!

Omdat ze leeft volgens het principe : If you got it, flaunt it. 1- When You Got It, Flaunt It Lyrics ULLA: Ven you got it, flaunt it Step right up and strut your stuff People tell you modesty's a wirtue But in the theatre modesty can hurt you Ven you got it, flaunt it Show your assets, let them know you're proud Your goodies you must push Stick out your chest, shake your tush Ven you got it, shout it out loud Now Ulla dance. Ven you got it, show it Put your hidden treasures on display Violinists love to play an E-string But audiences really love a G-string Ven you got it, should it! Let the whole vorld hear vat you're about Clothes may make the man All a girl needs is a tan Ven you got it, let it hang out! Remember ven Ulla dance? MAX & LEO: Yeah! ULLA: Ulla dance again! Ven I was yust a little girl in Sveden My thoughtful mother gave me this advice If nature blesses you from top to bottom Show that top to bottom, don't think twice Now Ulla belt! Don't think twice! Ven you got it, share it Let the public feast upon your charms People say that being prim is proper But ev'ry showgirl knows that prim will stop her If you got it, give it Don't be selfish, give it all a-vay Don't be shy, be bold 'n' cute Show the boys your birthday suit Ven you got it, if you got it Once you got it, shout out hooray!

Wat is overdreven? Wie bepaalt wanneer een lage hals decollete overdreven is? Ooit was het de maxi-mode. Toen droegen we allemaal rokken tot over de kuiten. Met lange jassen eroverheen. Zo hoorde dat. Tenminste als je "er bij" wilde horen. Toen kwam er een periode dat de roklengte ieder jaar weer tot op de centimeter bepaald werd. Gek werd je er van!!! Dan was het weer dit en dan was het weer dat met die mode. Gelukkig maakte ik mijn kleren zelf en vond dat nog leuk ook. Toen kwamen Mary Quant en Twiggy en de minirok. Wat een bevrijding!!! Vanaf die tijd mocht je dragen wat je wilde, het was altijd goed. En zo hoort het!! Ik hoop dat dat nog zo is.

omdat het mode is Toegevoegd na 2 dagen: we trekken dat echt niet meer aan als het geen mode meer is!

Dat heeft allemaal een reden... Voortplanting. Zo dagen vrouwen de mannen uit

Omdat ze sexy wil zijn en aandacht wil van mannen.

Dat minirokje dragen ze speciaal voor mij. Als ik in mijn rolstoel buiten ben, dan zit ik precies op de goede hoogte... ;-)

Want ze vind het mooi en wilt aantrekkelijk zijn. Ik denk dat ze het zelf mooi vindt, en omdat ze het mooi vindt, denkt ze dus ook dat ze aantrekkelijk is. Hoe weet ik nou dat die vrouw het mooi vindt? Stel het is winter en een vrouw draagt een kort rokje, dan is het dus koud, maar ze draagt het wel, waarschijnlijk vindt ze het dus mooi. Hetzelfde geldt voor de zomer: waarom houdt die vrouw nou dat truitje aan met die decolleté, en doet ze niet lekker een bikini aan. Dat truitje is toch veel te warm! Ik hoop dat dit helpt! ;)

Het heeft met zelfvertrouw te maken. En beetje opvallend te worden. Aandacht trekken... Met de zelfde idee als hakken te dragen.

Sensualiteit en seksualiteit hebben effect. Waarschijnlijk vinden deze vrouwen dit om de een of andere manier prettig.

Dit is natuurlijk gedrag. Als je in de natuur kijkt zie je dat dieren ook selecteren op uiterlijk. Laats was op tv een documentaire over Darwin. Ze onderzochten waarom een bepaalde soort vogels zulke lange veren hadden. Het had namelijk veel nadelen tijdens het vliegen en schuilen. Het antwoord was; de vogels met de langste veren zagen het er mooiste uit en het tegengeslacht koos telkens de vogel met de langste veren. Dit is WETENSCHAPPELIJK bewezen. De mens is een uniek gesocialiseerd wezen. Daarvoor gebeurt dit natuurlijk veel minder als bij dieren, maar het gebeurt nog vaak genoeg. Niemand wilt een lelijke partner. Tenzij je diegene al heel goed kent en je op het innerlijke valt. De mens wilt er dus altijd goed uitzien voor het tegengeslacht. Zo wil een vrouw dus in principe laten zien wat voor mooie vrouw ze is. Een vrouw die zich zo kleed heeft meestal veel zelfvertrouwen. En deze staan meestal open voor een relatie. Een vrouw die zich zo kleed hoeft geen slet, hoer of een slecht iemand te zijn. Het is gewoon een vrouw die de wetten van de natuur goed kent.

Deze wereld draait om SEKS, macht en geld. Deze kleding is bedoeld om dat eerste te accentueren.

Om nieuwsgierig te maken naar de rest

Zal ik eens voor mezelf spreken? (er staan hier al zo veel algemene antwoorden). Van een overdreven laag decolleté houd ik niet zo, maar wel van minirokken. Ik vind het leuk ze te dragen want ik heb mooie benen en mijn man vindt het hardstikke leuk en sexy staan als ik ze aanheb. Een béétje decolleté vinden hij en ik wél leuk.

Het is een zeer makkelijke manier om de aandacht op je te vestigen. En als jij de aandacht hebt, heeft een ander het niet, dat is bij voorbaat winst.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100