Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik zoek een bepaald jurkje voor mijn vriendin, weet iemand waar deze nog te koop is? (foto)

Een paar dagen terug had mijn vriendin een jurkje geleend van een vriendin, deze vond ze helemaal geweldig en wilde ze zelf ook graag hebben.
Maar toen wij gingen kijken daar voor in de winkel en online konden we deze nergens vinden.

Dus ik dacht, misschien heeft iemand hem zien hangen of weet iemand waar ze hem nog hebben.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Mode
1.3K
Antoni
10 jaar geleden
Op de Amerikaanse site van H&M http://www.hm.com/us/product/16133?article=16133-C is het jurkje nog wel te koop. Alleen de Amerikaanse website levert niet in Nederland. Er zijn Amerikaanse bedrijven die de verzending voor je zouden kunnen verzorgen, maar dat wordt het wel allemaal erg omslachtig. Je zou er dus voor kunnnen kiezen, maar dat is aan jou.
Antoni
10 jaar geleden
Oeps, ik zie nu dat er (vandaag) "Sold out" (uitverkocht) bij staat op die site. Misschien is het binnenkort weer leverbaar.
Antoni
10 jaar geleden
Op de site van de Nederlandse H&M http://www.hm.com/nl/product/16133?article=16133-C staat het jurkje ook nog vermeld. Vandaag, 25 februari 2014, uitverkocht, maar misschien binnenkort weer leverbaar? Anders zouden ze de advertentie wel weghalen van de site, lijkt mij.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Als het niet meer te koop is bij H&M, kan je het misschien online bestellen via deze site http://nl.aliexpress.com/item/2014-Women-New-Fashion-Cartoon-Cat-Print-Dresses-back-with-Zipper-Dress-Women-Sleeveless-Mini-Vintage/1561092726.html

Maar ik ken deze website niet, en weet dus niet of deze betrouwbaar is!
(Lees meer...)
Antoni
10 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Misschien op forever21
(www.forever21.com)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Het is een jurkje van H&M, met de titel "cat dress". Te zien aan http://nl.aliexpress.com/w/wholesale-cat-dress.html is het nog wel mogelijk het te bestellen.
(Lees meer...)
Amadea
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding