ik ben redelijk jong en krijg al rimpels. hebben meer mensen daar last van?

ik ben heel erg jong om rimpels te krijgen en ben er ook heel erg bang voor, ik heb namelijk al een vrij diepe groef bij mn neuslippenplooi, het is meer dan een lachrimpeltje. ook tussen mn wenkbrauwen komt al een rimpel door, je ziet vrij goed dat er een rimpel gaat komen.

zoals ik al zei ben ik er heel erg bang voor er snel oud uit te gaan zien, iedereen zegt ook altijd dat ik er ouder uit zie dus ben ik bang dat als ik 20 ben er nog ouder uitzie, dus nu was mijn vraag, wat valt er aan te doen om ze zo veel mogelijk te voorkomen?


en dingen zoals rimpels zijn karakteristiek vind ik niet zo leuk.. niet als je zo jong bent.

gr.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel belangrijk is om gezond te eten, en veel te drinken. Daarnaast is het ook goed om je huid goed te verzorgen. Goed schoonmaken voor het slapen gaan met milde producten (Milk en Lotion) en een goede creme gebruiken, het liefst een met een zonnefactor. Ook af een toe een goed voedend masker nemen. Een droge huid krijgt sneller rimpels dan een vette huid, het is dus goed om je gezicht altijd te "hydrateren". Dus een goede creme, en voldoende drinken. Draag ook een zonnebril als de zon schijnt. Je "knijpt" dan minder met ogen en zo voorkom je ook rimpels. En mocht je roken: Van roken krijg je al jong rimpels. Het is heel slecht voor de doorbloeding van je huid.

Ik ben al redelijk oud :) maar kan je wel een antwoord geven. Rimpels zijn genetisch bepaald. Daar kunnen alle smeerseltjes in de wereld weinig aan veranderen. Een gezichtscreme helpt wel om je huid te hydrateren. Je leefomstandigheden kunnen een beetje helpen om rimpels te voorkomen. -Een gevarieerd eetpatroon met veel groente en fruit. -Een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor -Niet roken Toegevoegd na 2 minuten: én weinig of geen alcohol!

Wat je in ieder geval moet doen, is je aandacht naar buiten gericht houden, niet zeuren en klagen, en veel lachen, dat is goed om de juiste rimpels te krijgen. Verder, als je een droge huid hebt: ga af en toe naar een schoonheidsspecialiste. Alleen al die anderhalf uur verwend worden is al fijn, maar de huid van je gezicht heeft er echt wel wat baat bij. Doe verder niets bijzonders, niets te botoccen of zo, beetje massage en voorkomen dat de huid te droog wordt.

Hoi, Ik weet niet wat jij onder redelijk jong verstaat, maar zelf ben ik 27,5 jaar oud/jong. Ook ik heb last van rimpels. In mijn geval is het duidelijk het gevolg van stress. In jouw geval: als je jezelf heel erg stressed over dat je er oud(er) uitziet, brengt dat meer stress met zich mee. Ik heb een tijdje geleden een docu gezien op internet (ik meen van BBC, maar pin me er niet op vast) dat die smeerseltjes helemaal niet veel doen. Wat wel zou helpen is het op regelmatige basis schoonmaken van je gezichtshuid (milk en tonic). Succes!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100