Wenkbrauwen epileren.

Ik heb hele dikke wenkbrauwen en ik wil ze graag wat dunner en mooier hebben. Hoe kan ik dat krijgen? Ik weet dat ik dan moet epileren maar ik weet nog niet goed hoe dat moet. Ik heb wel eens een paar haartjes er onder weg gehaald, maar ze nog niet echt mooi gemaakt.
Heeft iemand tips om je wenkbrauwen te epileren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Laat het eerst bij de kapper doen en hou t daarna zelf bij.

Je kunt op verschillende manieren epileren en elke wenkbrauw is anders. Het ligt eraan hoe dun je het wilt. Het belangrijkste is dat je de kleine haartjes tussen je wenkbrauwen weghaald en de 'verdwaalde' haartjes onder (of boven) je wenkbrauw. Als je dat gedaan hebt, kun je kijken of dat genoeg is voor jou. Als je het nog dunner wilt, doe het dan rustig aan. Haal er niet gelijk in één keer teveel af! Als je het eng vind, kun je wat ijs erop leggen zodat het wat meer gedoofd is, voor het epileren. Vergeet je wenkbrauw niet goed strak te trekken. Dat gaat pijn tegen. In de bron kun je filmpjes vinden over wenkbrauwen epileren. Erg handig! Toegevoegd na 1 minuut: Wat ook handig is, om het bij een schoonheidspecialiste voor de eerste keer te laten doen. Dan is je ''vorm'' zeg maar al bepaald en is het makkelijker voor jou om het de keren daarna bij te houden! Ook kan ze je tips geven!

Bronnen:
http://www.youtube.com/results?search_quer...

Ga eerst naar een schoonheidsspecialiste voor een mooie vorm. Daarna kun je het zelf bijhouden door de aangroeiende haartjes weg te halen. Neem wel een scherp pincet. Succes.

Eerst bij een beautyspecialiste laten doen, goed opletten en dan pas zelf doen! Het kan goed fout aflopen... Mijn vriendin kan het weten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100