Wat is een succesvol leven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik kan je adviseren het boek van Filosoof Bas Haring te lezen en vervolgens je eigen conclusie trekken. Het is namelijk voor iedereen anders.

Bronnen:
http://www.bol.com/nl/p/boeken/voor-een-ec...

Dat bepaal je zelf. Je eigen waarden bepalen wat belangrijk is in jouw leven, en langs welke lat je het succesvol zijn van je leven afmeet.

Een gelukkig leven!

ligt er helemaal aan wat JIJ succelvol vindt.

Succes is voor iedereen een andere beleving, de één vindt zich succesvol als hij een goede relatie heeft met al dan niet een koppel gezonde kinderen, de ander vindt zich pas succesvol als hij een top-baan heeft of eindelijk eens een grote prijs in de loterij wint.

Dat ligt aan jezelf maar in het algemeen; een gelukkig, en gezond leven. En een goede relatie met vrienden en familie.

Alleen jij kunt die vraag beantwoorden! Carpe Diem Korte wedervraag: Als je het succes van je eigen leven wil bepalen obv criteria van anderen, zal je leven dan ooit succesvol zijn? Criteria zijn voor iedereen anders en daardoor oneindig in aantal. Het behalen van een oneindig aantal criteria is onmogelijk (danwel het leven daarvoor te kort), derhalve een succesvol leven onbereikbaar.

Een leven waarin je je doelen bereikt.

Een leven zonder zorgen en met een gelukkig gevoel, in peace and harmony.

Sterven voor Allah en 72 maagdjes de stuipen op het lijf gaan jagen?

Een leven dat uitdraagt.

een gelukkig leven is een succesvol leven, en of je nou gelukkig bent als zwerver of als succesvol zakenman maakt niet uit.

Als een wens vervuld wordt onstaat een nieuwe wens. Dit omdat de wil altijd wil. Het bovenstaande realiseren is een voorwaarde voor geluk denk ik. Anders blijf je maar zaken najagen voor de korte kick en het idee dat je ermee gelukkig zal zijn. Wat dus snel niet meer zo is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100