Komt de hele hersens functie door de ruggenmerg heen?

Is de ruggenmerg zenuw compleet aangesloten op de hele hersens functie? Ik bedoel komt het hele hersens door de ruggenmerg zenuw?

Weet jij het antwoord?

/2500

er zijn 2 soorten centraal en het perifere. De hersenen en de ruggengraat vormen het centrale deel. Het perifere deel is de verbinding tussen het centrale stelsel, de spieren en de organen. Het bestaat uit zenuwen en kleine concentraties grijze stof. Ze lopen allebei naar door het ruggenmerg door verschillende neuronen . Je ruggenmerg geeft informatie door naar de grote hersenen. Dus ja het ruggenmerg zenuw is compleet aangesloten op hersenen tenzij je een ziekte of aandoening hebt kan het zijn dat de ruggenmlerg zenuw niet optimaal werkt .

Ik zou het iets anders beschrijven dan waarom03. Het grootste deel van je hoofd, aangezichtsspieren en gevoel, gehoor, ogen, tong, kaak, zijn direct verbonden met je hersenen. Daarna gaat er een enorme kabelboom (ruggemerg) naar beneden. De eerste aftakking gaat naar arm, hand en vijngers. Nog verder zijn er aftakkingen naar de organen in de buik. En tenslotte gaat de rest naar benen en tenen. Telkens wek héén naar de spieren, en terug voor het gevoel. Maar ik weet niet of je dat bedoelt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100