Waar kan je het best een afstudeerscriptie kunnen laten inbinden?

Mijn zoon moet zijn scriptie (ICT ) laten inbinden. Het zijn 60 pagina's en dat moet ook nog in viervoud! Heeft iemand een goede tip of ervaring waar dat het beste kan en ook als het online gebeurt...welke site is betrouwbaar en goed? Misschien heeft er iemand eerder met dit bijltje gehakt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik hoor regelmatig dat studenten gebruiken maak van de online site studentendrukwerk.nl. De meeste vestigingen van Multicopy kunnen je helpen, en zeker in de studentensteden zijn er vaak lokale drukkerijen die voor studenten speciale tarieven hanteren.

Bronnen:
https://www.studentendrukwerk.nl/producten...

Elke universiteitsstad heeft wel een lokale kopieerwinkel (copyrette, kopijwinkel). Daar kan je de scriptie laten printen (kleur/dubbelzijdig) en op verschillende manieren (laten) inbinden. Dat kan zijn lijmen of met een plastic of metalen ringband. Vaak kan je het als PDF uploaden en een aantal dagen later, kant-en-klaar, ophalen. Voor eindscripties BSc of MSc is dit meer dan voldoende.PhD proefschriften worden nog wel vaak echt gedrukt en genaaid ingebonden (als een boek zoals je dat in de winkel koopt).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100