Belastingdienst zakelijk - Kan je de ingevulde aangifte via de ondernemers belasting pagina opnieuw opslaan en afdrukken?

Hallo,
Ik heb gisteren mijn aangifte gedaan en hierbij is het document niet opgeslagen. Graag zou ik het aangifte formulier wel nog opslaan en uitprinten zodat ik deze kan meenemen in de boekhouding.

Ik weet echter niet waar ik het document nu nog kan downloaden.

Iemand die hier ervaring mee heeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga naar mijn belastingdienst en maak een inlog aan met digid dan kan je onder documenten je aangifte vinden en downloaden. Toegevoegd na 1 uur: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/home/home

Ja, dat kan. Als je voor de aangifte hebt ingelogd via 'inloggen voor ondernemers' dan moet je dat ook nu weer doen. Daar vind je dan een overzicht van openstaande aangiftes (die je nog moet invullen en insturen, tenzij je alles voor deze periode al gedaan hebt) en onder een ander kopje een overzicht van reeds gedane aangiftes van de afgelopen jaren. Daar kun je het document openen, bekijken en alsnog opslaan als pdf, bewaren, printen etc. Uit je vraag blijkt niet duidelijk om welke aangifte het gaat. Voor de omzetbelasting moet je inloggen-voor-ondernemers. Voor de inkomstenbelasting moet je inloggen-op-mijn-belastingdienst. Het zijn 2 gescheiden systemen. Inloggen op het ene systeem dan kun je dus niet de documenten vinden uit het andere systeem.

Bronnen:
https://belastingdienst.nl/wps/wcm/connect...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100