Hoe word je 100 procent aangenomen?

Morgen heb ik een sollicitatie gesprek bij de Blokker maar bij elke sollicitatie gesprek wordt ik alsnog afgewezen daarom wil ik morgen goed gaat dat ik de baan krijg. Wat moet ik doen zodat ik de baan krijg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij sollicitaties kan niemand je een garantie geven dat je wordt aangenomen. Een groot deel van het resultaat hangt van jezelf af, en daarnaast is het maar net hoe je potentiële werkgever het gesprek ervaart. Heb je bij eerdere gesprekken nagevraagd waarom de keuze niet op jou is gevallen? Misschien kun je daaruit afleiden wat er blijkbaar elke keer misgaat. Op internet zijn tientallen sites te vinden met sollicitatietips, kijk die nog eens goed door.

Bronnen:
https://sollicitatieinfo.nl/goede-eerste-i...
https://www.robertwalters.nl/carriere-advi...
https://www.youngcapital.nl/sollicitatieti...

De enige manier dat jij 100% wordt aangenomen is wanneer jij 100% in het profiel past, of in elk geval beter dan een ander. Lees dus goed de vacature waar je op reageert en verdiep je in het bedrijf. Indien mogelijk verdiep je dan ook in de exacte functie. Laat de juiste sterke punten naar voren komen, of ontwikkel de punten waar je niet zo goed op scoort. Wordt je vaak afgewezen... schaam je dan niet en vraag waaróm je afgewezen bent ? (mét de boodschap dat je van je afwijzing wil leren !!!) Je zult vaak goede tips krijgen die precies op jou van toepassing zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100