Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Weet iemand waarom ik spellen op een lage resolutie moet spelen?

Beste mensen,

Ik heb een lange tijd een laptop gehaald.
Dit is een hp envy.
Mijn gpu is een Geforce GT 750m
Ik heb een intel core I7 cpu 2,20 Ghz
Ik heb 16 GB ram
En de laatste stuurprogramma van nvidia?
Nu is mijn probleem dat veel spellen laggen en dan ik ook veel spellen op een lage resolutie moet spelen.
Nu denk ik toch dat de specificaties goed genoeg zijn om minstens elke game op medium te spelen. Ook heb ik de processor op gpu gezet en alle programma's op de krachtige nvidia processor.
Kan iemand mij helpen?

Toegevoegd na 1 minuut:
Sorry voor de verwarring maar ik heb het laatste stuurprogramma geinstalleerd met de geforce experience.

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Hardware
787
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Ook heb ik de processor op gpu gezet??? Controleer even of de Nvidia echt draait als je een spel speelt. Ga in windowed mode en kijk op het nvidia icoon.
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
De games die ik speel zijn sniper elite v2 en heroes en generals. Ik probeer ze op windowed mode te zetten mr ik zie dat hier geen optie voor is. Weet je toevallig een andere manier om het op windowed mode te krijgen?
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
doe eens alt-enter in heroes and generals
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Hai ik heb heroes and generals op windowed mode nu maar ik zie nergens een nvidia logo. Kan dit betekenen dat nvidia de game niet runt
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Rechts onderin pijltje omhoog om alle icoontjes zichtbaar te maken. Bij mij is het een rood/groen icoontje.
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
De processor heeft een clock snelheid van slechts 2.2Ghz, ruim voldoende voor de meeste toepassingen maar games vragen om behoorlijk wat rekenkracht niet alleen van de GPU maar ook van de CPU het is namelijk een samenwerking. Elke game ondersteund beide fabrikanten Nvidia en Ati. Heeft een game een logo van de een dan gebruikt deze misschien wat extra functies als je zo een merk hebt. (Beste voorbeeld is Batman Arkham Asylum, met een Nvidia zie je zwevende papiertjes opdwarrelen van de grond als je voorbij rent en hier en daar wat andere physics objecten zoals wapperende vlaggen die een ati kaart niet heeft) Ik gooi het er op dat het de clocksnelheid van de processor is die moeite heeft met de GPU van zijn data te voorzien. Sluit achtergrond programma's, zet windows in beste prestaties ipv transparante vensters, update je video kaart Heb je een AMD ATI download AMD EVOLVED en laat die de optimalisatie regelen voor die game.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Kijk eens op canyourunit.com.
Dan kies je het spel , en zie je of je pc/laptop dat spel aan kan en op welk niveau (minimum,aanbevolen)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Hai bedankt voor je reactie. Ik heb op de site gekeken en bij de minimum requirements staat dat mijn computer dit eigenlijk perfect zou moeten spelen. Het enige wat ik raar vind is dat er staat dat ik een geforce 8800 series nodig heb. Is dit veel beter dan mijn grafische kaart of is mijn grafische kaart beter?
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Uhm , jouw kaart is beter, dus als er staat dat je perfect de minimum requirements kan spelen, dan is het normaal gezien de bedoeling dat je op lage resolutie speelt. Tenzij, jouw laptop ook aan de aanbevolen eisen voldoet.
Jou video kaart is niet zo heel goed, voor gamen. Ik denk dat je op een laptop gamed en vele laptoppen hebben een slechtere video kaart,Als jij battlefield 3 gaat spelen lukt dat nooit. Welk spel probeer je te spelen dan antwoord ik nog is.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Hai, ik heb alle programma's weg gehaald van de krachtige processor en heb alleen de games daaroo gezet die ik op dat moment speel. Nu kan ik elke game weer op de hoogste graphics spelen. Battlefield 3 heb ik nog niet geprobeerd maar ik denk dat als alles op medium staat het wel moet werken. In ieder geval bedankt voor je reactie.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding