Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

splitcam wil geen verbinden met mijn webcam maken, help?

ik downloaden gisteren splitcam, alles werkte goed, geen problemen, toen ik plots dacht dat men computer te vol stond dus ging ik wat verwijderen, ik verwijder perongeluk splitcam. ik dacht geen probleem ik download gewoon opnieuw maar klein probleem nu, hij wil geen verbinding meer maken met mijn webcam. als ik het probeer zegt hij :
er zijn onvoldoende systeembronnen beschikbaar om aan de aanvraag te voldoen.

kan iemand me helpen??

(splitcam = hiermee kan je bv. jezelf in een tekening veranderen ofz.)

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Software
866

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je moet het programma splitcam volledig verwijderen dus unistalleren. probeer het dan nog eens opnieuw te installeren. Als dit niet werkt moet je even opnieuw opstarten en kijken of je webcam dan wel verbonden is. Als dit niet zo is dan raad ik je aan om de webcam bestanden te controleren of je die niet per ongeluk hebt verwijderd? Installeer je webcam dan even opnieuw en start je pc of laptop opnieuw op en download dan het programma. Succes
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Probeer het nogmaals opnieuw of kijk bij je netwerkinstellingen of je de beveiliging niet per ongeluk hebt veranderd. Het kan gebeuren dat de Firewall de toegang tot het netwerk blokkeert.
Mocht dit niet helpen, dan moet je eens kijken bij de instellingen van het programma.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding