Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

kan ik in een t-mobile simlock prepaid mobiel ook een t-mobile abonnement doen?

Toegevoegd na 1 minuut:
ik heb in de winkel een blackberry gekocht met t-mobile prepaid simlock er op, maar zou er graag een sim-only abonnement van t-mobile in doen, kan dat

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Telefoons
723

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (4)

Meestal niet maar dat verschilt per pakket
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik heb even zitten googlen en wat ik zie is dat T-Mobile de enige provider is dit een provider lock heeft, geen dubbele lock. Je kunt dus met je abo-SIM gewoon in je pre-paid tel.

Succes.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ja dat kan. De simlock is gerelateerd aan T-mobile en als je een vast abonnement neemt van T-mobile kan dat in gesimlockte modellen van de provider.

Na een jaar kan je sowieso vragen de simlock gratis te verwijderen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Dat is niet vanzelfsprekend zo, gezien er een simlock op zit omdat een toestel gesubsidieerd is, en de provider die kosten wil terugverdienen met de hoge tarieven van prepaid. Bij T-Mobile is het echter wel mogelijk een abonnement simkaart in een prepaid pakket te gebruiken.
Het enige wat je dan wel hebt is dat je niet kunt pingen want daar heb je Blackberry internet voor nodig, die op de prepaid al standaard zit. Dus je zou op je simkaartje van het abonnement dan wel Blackberry internet moeten laten aanzetten. Ik weet niet zeker of T-mobile ook Blackberry internet kan aanzetten op een sim only kaartje, dat zou je dan beter even eerst kunnen navragen bij de klanten service van T-mobile.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding